Caravanmover

De PowrMover kan onder vrijwel iedere caravan gemonteerd worden. De PowrMover beschikt over twee onafhankelijke 12V-motoren, zodat u uiterst precies kunt manoeuvreren. De motoren zijn geplaatst op een sterk lichtgewicht metalen frame dat op het chassis van de caravan wordt geklemd.  Bij de standaard montage hoeft er niet in het chassis geboord of gelast te worden. Voor sommige caravans met een afwijkend chassis heeft de PowrMover speciale montageplaten (optie) ontwikkeld. De banden van de caravan worden aangedreven door rollen die door middel van een sleutel met een eenvoudige beweging op de band gezet kunnen worden. Het manoeuvreren van de caravan gaat met behulp van een afstandsbediening, door simpelweg een van de richtingsknoppen in te drukken. De PowrMover heeft een soft/start functie waardoor de mover niet gelijk op volle kracht begint. Zo kunt u soepel en indien nodig op centimeter nauwkeurig manoeuvreren. De caravan kan in elke gewenste richting gemanoeuvreerd worden. U kunt, bij een enkel as caravan, de caravan ook om zijn as laten draaien. Bij het loslaten van de bedieningsknoppen zal de mover onmiddellijk stoppen en tot stilstand staan. PowrMover evo: Standaard mover en zeer geschikt voor caravans tot 2.500 kg. Met deze mover kunt u een helling nemen van 25 % bij een totaalgewicht van 1.500 kg.    PowrOpzetsysteem: Met het PowrOpzetsyteem zet u de rollen met 1 druk op de knop tegen de band. Er komt geen enkel inspanning meer aan te pas bij het manoeuvreren met de mover. Kenmerken:

 • Ongeëvenaarde 5 jaar garantie en service.
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen.
 • Soft/Start functie, de mover kan gebruikt worden bij het koppelen van de caravan aan de auto.
 • Lichtgewicht afstandsbediening met houder.
 • Afstandsbediening moet met twee handen geactiveerd worden, schakelt zichzelf na korte tijd bij niet gebruiken uit.
 • Bij het loslaten van de knoppen stopt de mover.
 • De electronica schakelt zichzelf, na 20 minuten niet te zijn gebruikt uit.
 • Noodkabel indien de batterijen van de afstandsbediening leeg zijn.
 • Inclusief Powrstang om beide rollen in één keer op de band te zetten.
 • Oerdegelijke constructie met corrosiewerende afwerking.
 • Montage eenvoudig te doen door de doe-het-zelver.


Type PowrMover evo:
Normale prijs € 1.995,–
Caravan Center Grave Prijs € 1.550,– (incl. accessoires en montage)Caravan Center Grave Prijs € 1.150,– (excl. accessoires en zelfmontage) Type PowrMover evo + volautomaat:Normale prijs € 2.195,–
Caravan Center Grave Prijs € 1.750,– (incl. accessoires en montage)Caravan Center Grave Prijs € 1.395,– (excl. accessoires en zelfmontage) Type PowrOpzetsysteem:Normale prijs € 395,–
Caravan Center Grave Prijs € 299,–

KRONINGSMOVER

Totaal gewicht 35 kilo inclusief moversysteem , lader en Lithium power pack.

Het Kronings lichtgewicht systeem heeft 3 unieke pluspunten:

 1. Gewicht handbediende mover 28 kilo/ 35 kilo Inclusief Kronings Lithium power pack accu en lader.
 2. 1+2+2= 5 jaar garantie op motoren, aandrijfrollen en tandwielkast. Service dient uitgevoerd te worden bij een geautoriseerd caravanbedrijf.
 3. Binnen 2 jaar om te ruilen voor een vol automatisch Kronings systeem + € 639,- excl. montagekosten bij een geautoriseerd caravanbedrijf.

Specificaties:

Gewicht: 28kg
Frequentie: 1.klasse/433,92 Mhz
Voltage: 12V
Battery/Accu: 85-105ah, Optima 55 A/Kronings 50A power pack
Max.helling: 16 % (1.800 kg totaal gewicht)
Max.helling: 23 % (1.275 kg totaal gewicht)
Stroomverbruik vaste ondergrond:: 25-35Ah (vaste ondergrond)
Standby: < 10 mAh
Snelheid: 12-14 cm per seconde(vaste ondergrond)